Nedsæt varmeudgiften

En investering i varmepumper sænker dine månedlige elregninger.

Vidste du, at der er en meget energieffektiv måde at opvarme og køle dit hjem på, som koster langt mindre end traditionel opvarmning?

Lad os introducere dig for en varmepumpe!

Energieffektive varmepumper er for alvor blevet bedre alternativer til de traditionelle opvarmningsmetoder såsom EL, Olie og andre gamle anlægstyper og bør i alvorlig grad overvejes til opvarmning og køling af boliger.

I varmepumpeteknologien flyttes varm eller kølig luft, hvor det er nødvendigt, i stedet for konstant regenerering. De ønskede indendørs temperaturer kan opretholdes for så lidt som en fjerdedel af omkostningerne ved konventionel opvarmning og afkøling.

“Varmepumper er især gavnlige i huse med elektrisk elvarme”.

Når systemet kræver varme, vender kølesystemet omvendt. Kompressoren udenfor fungerer nu som en varmelegeme, så i stedet for at tage den varme luft ud af dit hjem, kompresser den varmen og blæser den tilbage ind i huset.

Der er flere forskellige typer varmepumper, og hver er bedst egnet til brug i visse klimaer. At identificere den rigtige type for dit hus er det første skridt i at skifte dit hjem til en varmepumpe.

Kontakt os

Aircon Butikken - Skovs Højrup Vej 42 - 5270 Odense N.
Åbningstider: Man-Fredag 09:00-18:00
Lørdag-Søndag: Lukket
Telefon: + 45 77 34 95 04
E-mail: info@airconbutikken.dk
CVR.: DK 35 65 56 46

Du kan her betale med: