Airwell HKD 024

DKK 16,195.00

Prisen er inkl. standard montage.
Egnet til montering i rum op til 100 m2.
Energiklasse: A++
Varmekapacitet: 7kw
Kølekapacitet: 6,5kw
Støjsvag ned til 42 db
8° graders funktion
forbedret til WI-FI brug
Højde Bredde Dybde: 845x700x320
Udedel er frostsikret til -15°C
Kølemiddel Miljøvenligt R-410A

5 på lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

519 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 16.195 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 519. Samlede kreditomkostninger kr. 2.484. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 18.679. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,93%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Varmepumper Luft til Luft

Aircon Butikken leverer og monterer klimaanlæg fra Airwell som sikrer dig at du får den rette temperatur i hjemmet. Et klimaanlæg kan for mange være en rigtig god løsning til hjemmet, sommerhuset, kontoret etc.
Hvorfor vælge et Airwell klimaanlæg?
Airwell er en virksomhed der har mere end 60 års erfaring.
Airwell blev Grundlagt i 1947 af Paul Wallet med hovedkontor og produktion i Frankrig, nær hovedstaden Paris.
Airwell, dengang L’Air Conditionné Entreprise (ACE), var det første til at designe og producere klimaanlæg i Europa. De første kølesystemer blev designet til at nedkøle industrielle processer snarere end personligt komfort. Dog startede ACE kun 3 år senere at producere egentlige klimaanlæg til hjemmet og lette kommercielle formål, hvilke indledningsvis var specielt designet til de udfordrende klimatiske forhold i de franske og afrikanske kolonier samt lande i Mellemøsten. Siden da har Airwell’s produktsortiment været kendt for sin høje pålidelighed, effektivitet og kvalitet, og virksomheden har ikke stoppet med at vokse. I modsætning til sine konkurrenter, har Airwell altid fokuseret på klimaregulerende produkter, hvilket er helt sikkert en af årsagerne til virksomhedens verdensomspændende succes.