Airwell HOD 012

DKK 16,449.00

Egnet til montering i rum op til 50 m2.
Prisen er inkl. standardmontering
Energiklasse: A+
Varmekapacitet: 3,5kw
Kølekapacitet: 3,2kw
Støjsvag ned til 23 db
8° graders funktion
forbedret til WI-FI brug
Højde Bredde Dybde: 835x280x198
Udedel er frostsikret til -15°C
Kølemiddel Miljøvenligt R-410A

5 på lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

526 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 16.449 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 526. Samlede kreditomkostninger kr. 2.484. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 18.933. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,78%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Kategori:

Varmepumper Luft til Luft

Aircon Butikken leverer og monterer klimaanlæg fra Airwell som sikrer dig at du får den rette temperatur i hjemmet. Et klimaanlæg kan for mange være en rigtig god løsning til hjemmet, sommerhuset, kontoret etc.
Hvorfor vælge et Airwell klimaanlæg?
Airwell er en virksomhed der har mere end 60 år erfaring.
Airwell blev Grundlagt i 1947 af Paul Wallet med hovedkontor og produktion i Frankrig, nær hovedstaden Paris.
Airwell, dengang L’Air Conditionné Entreprise (ACE), var det første til at designe og producere klimaanlæg i Europa. De første kølesystemer blev designet til at nedkøle industrielle processer snarere end personligt komfort. Dog startede ACE kun 3 år senere at producere egentlige klimaanlæg til hjemmet og lette kommercielle formål, hvilke indledningsvis var specielt designet til de udfordrende klimatiske forhold i de franske og afrikanske kolonier samt lande i Mellemøsten. Siden da har Airwell’s produktsortiment været kendt for sin høje pålidelighed, effektivitet og kvalitet, og virksomheden har ikke stoppet med at vokse. I modsætning til sine konkurrenter, har Airwell altid fokuseret på klimaregulerende produkter, hvilket er helt sikkert en af årsagerne til virksomhedens verdensomspændende succes.