Olimpia Splendid Unico Air 8HP

DKK 12,195.00

Denne varmepumpe fra Olimpia Splendid er uden udedel.

Varmepumpen Unico Air 8HP er udstyret med smart inverter teknologi, som gør at den levere lige præcis den varme, der er brug for. Det gør pumpen ved hele tiden at tilpasse hastigheden i forhold til behovet for varme i værelset.

Undgå frost og fugtskader i rum
Denne inverter varmepumpe kan opvarme rum op til 28 m2 og køle i rum op til 17 m2. Du kan indstille anlæggets varmefunktion kan anlægget indstilles til en indvendig temperatur ned til 15 grader. Det er særlig godt i sommerhuset, hvis det står ubeboet i vinterhalvåret.

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

408 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 12.195 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 408. Samlede kreditomkostninger kr. 2.484. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 14.679. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,20%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Varmepumper Luft til Luft

Nem installation, billig varmekilde
Den er desuden forsynet med et nyt revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige enhed. Og så kan varmepumpen installeres uden brug af autoriseret kølefirma. Klimaanlæggets alsidige funktioner og effekt gør, at det kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Det kan også hurtig vises sig at være en meget billigere varmekilde i modsætning til f.eks. en elradiator. Dette produkt er energimærket med A+. Anlægget måler B:97,9 x H:4,91 x D:16,4 cm og har en vægt på ca. 37 kilo.

Tekniske informationer
Volt230 Volt
EnergiklasseA
VarekategoriVarmepumper
DrivmiddelStrøm
Opvarmer op til m230
ProducentOlimpia