Olimpia Splendid Unico Air 9HP

DKK 13,995.00Denne varmepumpe fra Olimpia Splendid er uden udedel.

Varmepumpen Unico Air 9HP er udstyret med smart inverter teknologi, som gør at den levere lige præcis den varme, der er brug for.
Det gør pumpen ved hele tiden at tilpasse hastigheden i forhold til behovet for varme i værelset.
Undgå frost og fugtskader i rum.
Denne inverter varmepumpe kan opvarme rum op til 45 m2 og køle i rum op til 27 m2. Du kan indstille anlæggets varmefunktion kan anlægget indstilles til en indvendig temperatur ned til 15 grader.
Det er særlig godt i sommerhuset, hvis det står ubeboet i vinterhalvåret.

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

458 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 13.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 458. Samlede kreditomkostninger kr. 2.484. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 16.479. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,50%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Varmepumper Luft til Luft

Varmepumpen er forsynet med inverter teknologi, der gør at den levere lige præcis den varme, som er nødvendig. Det gør den ved hele tiden at tilpasse hastigheden i forhold til behovet for varme. Derudover er den udstyret med et nyt revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige enhed. Og så kan pumpen installeres uden brug af et autoriseret kølefirma. Det er således nemt og enkelt for dig alene at opsætte og starte dette produkt.

Denne inverter varmepumpe kan opvarme rum op til 45 m2 og køle i rum op til 27 m2. Produktets varmefunktion har den gode fordel, at kunne indstilles til at holde en indvendig temperatur på 15 grader. Dette kan være en fordel i sommerhuse eller rum, hvor der f.eks. i vinterhalvåret ikke må være frost eller fugt indendørs.

Funktionel aircondition med lave driftsomkostninger.
Med en varmeanlæg kan du hurtig og enkelt få opvarmet bolig og rum. Det er ofte også en meget billigere investering af et alternativ varmekilde i modsætning til f.eks. en elradiator. Klimaanlæggets alsidige funktioner og effekt gør, at det kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Anlægget måler:
B:90,2 cm
H:50,6 cm
D:22,9 cm
Vægt: 39 kilo.

Produktdetaljer om varmepumpen:
Køle- og varmeydelse op til 2,7 kW.
Indvendigt lydniveau helt ned til 34 dB(A).
Tåler udendørstemperatur ned til -15 grader i varmefunktion.

Tekniske informationer:
Volt 230 Volt
Energiklasse A
Varekategori: Varmepumper
Drivmiddel: 220V m/jord
Opvarmer op til: 45 m2
Producent: Olimpia Splendid – Italien

Nem og enkel montage, kan monteres af alle med det rigtige værktøj.