Olimpia Splendid Unico Air 12HP

DKK 15,620.00

Denne varmepumpe fra Olimpia Splendid er uden udedel. Varmepumpen Unico Air Inverter 12HP er udstyret med smart inverter teknologi, som gør at den leverer lige præcis den varme, der er brug for.

10 på lager

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

503 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 15.620 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse kr. 503. Samlede kreditomkostninger kr. 2.484. Samlet beløb der skal betales tilbage kr. 18.104. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,30%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere

Varmepumper Luft til Luft

Varmepumpen er forsynet med inverter teknologi, der gør at den levere lige præcis den varme, som er nødvendig. Det gør den ved hele tiden at tilpasse hastigheden i forhold til behovet for varme. Derudover er den udstyret med et nyt revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige enhed. Og så kan pumpen installeres uden brug af et autoriseret kølefirma. Det er således nemt og enkelt for dig alene at opsætte og starte dette produkt.

Denne inverter varmepumpe kan opvarme rum op til 60 m2 og køle i rum op til 37 m2. Produktets varmefunktion har den gode fordel, at kunne indstilles til at holde en indvendig temperatur på 15 grader. Dette kan være en fordel i sommerhuse eller rum, hvor der f.eks. i vinterhalvåret ikke må være frost eller fugt indendørs.

FUNKTIONEL AIRCONDITION – VARMEPUMPE MED LAVENERGI
Med et varmeanlæg kan du hurtig og enkelt få opvarmet bolig og rum. Det er ofte også en meget billigere investering af et alternativ varmekilde i modsætning til f.eks. en elradiator. Klimaanlæggets alsidige funktioner og effekt gør, at det kan bruges i mange forskellige sammenhænge.